Informació

video

TORREBLANCA EN BICI, és una proposta d’oci i turisme de caràcter esportiu i mediambiental que pretén donar a conéixer el ric i variat patrimoni de Torreblanca i els seus voltants, i convidar a veïns i visitants a gaudir d’ell.

Ho fa a través de més de 50 km de recorreguts que descobreixen els racons més atractius de la localitat, una terra on perviu l’essència mediterrània en els cultius tradicionals que podem observar a pocs metres de les platges: oliveres, ametlers i, sobretot tarongers, l’arbre per excel·lència i de la flor del qual pren el nom tota la costa de Castelló.

Et proposem conéixer aquestes terres en bici, a través d’una activitat esportiva consistent a recórrer camins senyalitzats de manera individual, en família o en grup.

Coneixeràs els seus camins, sendes i senderes, saludaràs el llaurador que treballa i descobriràs construccions que et mostraran el quefer de les persones que habiten aquestes terres: torres sentinelles, esglésies fortificades, sénies…

El respecte a les labors que realitzen és la millor garantia perquè els seus veïns et consideren com un amic. Aprendràs dels noms que s’atorguen a les diferents zones “els noms de la terra” i observaràs encreuaments i símbols que et parlaran de devocions, llegendes com la de la Custòdia de Torreblanca i altres històries locals.

Aquest contacte estret amb la terra farà que “te l’emportes” en la memòria.

Logotipos Patrocinadores Ayuntamiento Torreblanca